6 Mart 2016 Pazar

Medyum Melek , Turuncu Cafe Melek, Falcı Melek,

Sipiutual Hizmetler Medyumu
Parapsikoloji( ses Düşünce Gücüyle) Yurt içi Dışı Telefonları
Grafoloji Yazı Bilimi (Kahve İle Beraber)

Tarot
Yıldız Falı


Ruhsal Bedensel Rahatsızlıklar iş ve özel Hayatta Tıkanmalar nasıl Yok Edilir.

30 yıllık iş tecrübesiyle Piyasanın en iyi Medyumlarından Melek Hanım. Turuncu Cafe Fal Ekibine Dahil Olmuştur.


9 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Sürekli fal baktırmaya gittiğim bir mekan uzman fal kadrosu ile bu işin hakkını verdiğini düşünüyorum iyiki varsın turuncu yoksa nereye giderdik.Falcıların her biri farklı uzmanlığa sahip olması çok keyif verici olmuş.Heyecan verici enerjileri ve nokta atış yorumları çok ilgimi çekiyor.

    YanıtlaSil
  3. Turuncu çok otantik bir ortam aradığınız bir çok farklı şeyi bir arada sunması ilgi çekici olmuş.Falcı kadrosu harika başka bir yerde böyle bir fal ortamına rastlamadım.Evim cafenin en iyi falcısı Medyum Sibel Hanımda turuncunun kadrosuna dahil olmuş

    YanıtlaSil
  4. 10 Kasım'da Ankarada her yıl geleneksel olarak düzenlenmekte olan Atatürk imza imge dövmesini ücretsiz olarak yaptırabiliyoruz.
    Önümüzdeki yıl yeni katılım rekorları kırarak Guinness Rekorlar kitabına bir çok dalda giriş yapacaklar ve Türkiyede bir ilke imza atacaklar.
    Turuncu Kültür-Turuncu Tatto&Pıercıng Konur 1 sok. 15/3 Kızılay

    YanıtlaSil

  5. İnsanlar artık alışıla gelmiş mekanların dışında kendilerini daha rahat hissedebilecekleri farklı mekanlar arıyorlar sadece cafe yada bar ortamı her yerde karşımıza çıkıyor.Turuncu Kültürde bir çok farklı katagorinin bir arada sunuluyor olması yapabileceklerinizin imkanını arttırıyor çıkıp başka bir mekan arama gibi bir durum söz konusu değil.Geniş ve çok ferah bir alana sahip Dünya mutfağında harika yemekler, cafesi , terası , pub,canlı müzik
    grupları,fal astroloji ilim merkezi , nargile ,langırt,dart,tavla ile sanki bir paket programı andırıyor her şey içinde size sunulmuş, samimi ve sıcak kanlı personele sahip zamanı nerede geçireceğinize siz karar veriyorsunuz.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Hepimiz yaşamımızdaki bazı dönemleri fazlasıyla merak etmekteyiz.O dönemlerde neler olacak gelecek hakkında birşeyler öğrenebilecekmiyiz.
    Bu bilgileri öğrenebilme şansımız bulunuyor mu? Elbette ki önsezilerde bulunulabilir.Gerekli olan sadece, geleceği okuyabilmeyi bilmektir.
    Belli ortamlar ve metotlar içinde gelecek görülebilir. Bu bir bakıma kehanettir.Kehanet, akılsal ve sezgisel olmak üzere başlıca iki bölüme ayrılabilir.
    Akılsal kehanet yöntemleri arasında Astroloji, Tarot, El Falı, Numeroloji (sayı bilimi ve falı), Kahve Falı, Domino Falı, Zar Falı ya da yüz hatlarını inceleme olarak
    sayılabilir. Sezgisel olanlar asıl kehanetleri teşkil ederler. Bunlar duygu olarak, fikir ve zihni aniden aydınlatan önceden biliş (prekognisyon) şeklinde ifade edilmektedir.
    Bu gibi kehanetlerden bazıları akla ters düşse bile yine de gerçekleşmektedir.Geçmişinizden geleceğe merak ettiğiniz sırlarla dolu sorularınızın cevaplarını nokta atışlarda
    kendilerini ispatlamış soyları Mısırdaki gizemli firavunlara kadar dayanan uzman falcıları Kızılayda Turuncu Kültür'de bulabileceğinizi belirtmek isterim.

    YanıtlaSil
  9. Türkiyede turuncu kültür gibi fal uzman kadrosu olan başka bir yer olduğunu sanmıyorum.Sadece bir katı falcılara ayırmışlar.Hem falcıları çok iyi hemde bu kadar
    kaliteli falcıyı bira araya nasıl toplamışlar enteresan doğrsu bir çok defa farklı arkadaşlarımla beraber gittim her defasında onların şaşkınlıklarını izledim.Bir
    tarafta fal bekleyen misafirler salonu , bir tarafta falcıların paravanlarala ayrılmış bölümleri,
    diğer yanda falcıların hanım ağası en çok dikkat çeken özellikleri arasınada yer alıyor.Tabi fal baktırdıktan sonra ki şaşkınlıkları ayrı bir konu :)

    YanıtlaSil